ACTIVITATS D’HIVERN

MONOGRÀFIC DE PANDERO QUADRAT

Es tracta d’un curs intensiu de 12 hores dividit en tres mòduls de quatre hores cada un. En aquest curs es treballaran aspectes molt diversos: la construcció del mateix instrument, les tècniques d’interpretació i els diversos ritmes, les tonades tradicionals, maneres i estils del cant, els versos de repertori i fórmules habituals i la improvisació poètica.
Podeu inscriure-us omplint aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

LA VIOLINADA

Torna La Violinada, els dies 7, 8 i 9 de febrer: una trobada de violins i instruments afins que genera un espai d’aprenentatge, d’intercanvi, d’immersió i de festa a l’entorn de diverses maneres populars d’emprar l’instrument. Es realitzen tallers amb professors i músics experimentats voluntaris, es fan col·loquis i xerrades, concerts, balls, àpats conjunts, corrandes, vetllades, mostres, tallers de dansa i sessions d’improvisació. 

Cada any es fa aquesta trobada a Argelaguer, a la Garrotxa, i el 2020 ja es celebra la tretzena edició. Enguany el convidat és Miguel Cadavieco de Cantàbria. En aquest ENLLAÇ podeu accedir al programa i inscriure-us-hi.

FEBRE DE SONS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s